Το μήλο Βελβεντού είναι ένας πολύτιμος καρπός, που φτάνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Βοηθά στην πέψη, καθώς και στην καύση του λίπους. Έχοντας πολύ λίγες θερμίδες, βοηθά τον οργανισμό να διατηρηθεί υγιής.
Είναι καλό να καταναλώνεται ύστερα από κάποιο γεύμα, καθώς, έχοντας πολύτιμες θρεπτικές ουσίες, βοηθά στον μεταβολισμό του οργανισμού και την γρηγορότερη πέψη.
Σύμφωνα με τον Νίκο Κουταλιάμπα, πρόεδρο ΑΣΕΠΟΠ, Σέρβοι δημοσιογράφοι και food bloggers ξεναγήθηκαν στις παραγωγές, γεύτηκαν τα νόστιμα μήλα, βάσει προγράμματος που “τρέχει” αυτό το διάστημα για Σερβία και Νορβηγία.
Οι ξένοι εντυπωσιάστηκαν από την κορυφαία ποιότητα των μήλων και πήραν πληροφορίες για τον τρόπο παραγωγής τους.